Butik Moesgaard kjoler

Velkommen hos Butik Moesgaard


Her finder du elegante lange festkjoler med glitter og pailletter samt farvestrålende kjoler med et sprudlende look, der kan gøre enhver gråvejrsdag til en festdag. Hos Butik Moesgaard bestræber vi os på at sammensætte et sortiment, hvor du finder dametøj til enhver festlig anledning.

Vi tilbyder en lang række matchende accessoires som herlige sko, tørklæder, strømper og meget andet. Alt sammen med skønne detaljer og af lækker kvalitet.

Vores helt egen identitet
Butik Moesgaard er helt sin egen og det ses tydeligt i vores sortiment. Vi forhandler nemlig kun de brands og de varer, som vi bedst kan lide. Men samtidig ønsker vi naturligvis også at fylde butikken med lige netop de ting du godt kan lide. Du er derfor altid meget velkommen til at komme med spændende forslag til hvad der skal stå på hylderne.

Udvalg og booking
Her på vores website vil vi løbende præsentere dig for vores nyeste varer og vores mest populære varer. Derudover finder du i vores fysiske butik et langt større udvalg og her vil du også finde masser af tilbudsvarer.

Åbent i butikken
Vores fysiske butik har åbent 5 dage om ugen og derudover har du mulighed for at booke en tid via vores bookingsystem. Booker du en tid får du således butikken helt for dig selv og samtidig også ekspedientens fulde opmærksomhed. Du kan enten booke en tid alene eller sammen med en god veninde og få en rigtig hyggelig oplevelse sammen. klik her

Særlige events
Som en del af vores koncept inviterer vi jævnligt indenfor til særlige kundeaftener. Her vil der være fordelagtige tilbud, fokus på sæsonens trends, besøg fra leverandører og meget andet. Vi vil gøre vores bedste for at skabe hyggeligt rum hvor du kan finde præcis det der passer til dig.

Vi håber du vil finde inspiration her på vores website og føle dig hjemme under besøg i butikken.
klik her


De bedste hilsner

Ulla Moesgaard Jensen, indehaver Butik Moesgaard
Kjoler du bare skal prøve på inden du køber
Velkommen til et univers med perler, pailletter og blonder.

Vi har et stort udvalg af lange festkjoler fra str. XS – 5XL.

Det er ikke lige hver dag, man har behov for at købe festkjole, og derfor er det svært at vide, hvilket snit og størrelse der passer bedst til ens figur. Jeg anbefaler derfor altid, at man kommer forbi butikken og prøver kjole. På den måde er man sikker på, at man finder den helt rigtige kjole i den helt rigtige størrelse.

De kjoler vi har i butikken importeres fra USA fra forskellige leverandører. Det er forholdsvis dyrt både i fragt og told at importere, og derfor bestilles der en større mængde kjoler hjem ad gangen. Vi tager således desværre ikke imod enkelte bestillinger på størrelser, styles og farver.

Vi forsøger at have et bredt sortiment i butikken, og bestræber os på at bestille kjoler hjem i henhold til den generelle efterspørgsel vi oplever fra vores kunder.

Priserne spænder fra 800 kr. til 1.500 kr.

SCARPI

v/ Nadia
GAMMELBYVEJ 67
7300 Jelling
Cvr. 32514715

Tlf. 60865087
E-mail: INFO@SCARPI.COM

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 11:00 - 18:00 11:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00
Fredag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket 08:00 - 15:00
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk