Extensions

.

EXTENTIONS.

– Få håret som andre drømmer om.


Hos Scarpi stiller vi store krav til kvalitet, vi har valgt at arbejde med flette metoden og tape metoden. Vores hår er ægte indisk remy tempelhår. Som et religiøst ritual i Indien lader de unge ugifte piger sig kronrage inden deres bryllup, og ofrer det for guden VISHNU, denne oldgamle ceremoni udføres i håb om et bedre liv for deres kommende familie. Templerne sælger herefter deres eftertragtede hår og indtægterne anvendes til velgørende formål. Når pigen har ofret sit hår bindes det fast med elastik og sendes til fabrikken til videre forarbejdning. Håret der er høstet direkte fra hovedbunden er både sundt, velernæret og alle hårstrå ligger i samme retning dette gør at håret er remy hår, altså at alle skællag ligger i samme retning.
Hver pakke extenstion er fra samme doner, dette er faktisk en vigtig detalje, for alt hår er forskelligt.

Jeg har selv været med i en del af produktionen af tapen på vores Extensions da jeg ved der findes en del på markedet som bare ikke er godt nok til skandinavisk hår.Jeg har udover det også fået firmaet til at lave tapen til allergikere, så man undgår kløe og irritation.

Indisk hår er det hår der minder mest om vores hår her i Skandinavien, men indisk hår er altid sort eller mørke brunt, derfor skal det igennem en lang kemisk proses for at opnår de lyse toner vi har. Det betyder at lyst hår Extenstions altid har en dårligere levetid en mørke Extensions.
Vi forventer at vores hår kan "leve" i 3-6 måneder med tape metoden og op til 1 år med flettemetoden. Grunden til den korte leve tid på tape Extentions er at den væske man på fører når hår totterne skal af og rykkes op, mørner gummiet hvor tapen sidder fast, så den simpelhen går i stykker når man prøver at rense gummiet fri for klister. Dette problem har vi ikke ved flette metoden.

Det er normalt at opleve en let ømhed umiddelbart efter påsætning hvad enten du vælger tape eller flette metoden, det er en tilvænnings proses da der er en større belastning på håret hvor hår exetensionsne sidder fast som fremkalder ømheden der kan vare nogen dage. mærker du voldsom smerte og kraftig rødme og voldsomt ubehag efter påsætningen, skal du have tjekket dine extensions, og måske have dem tage af igen dette er ikke noget påsætteren kan vide på forhånd, du vil derfor ikke kunne klage hvis uheldet er ude, vi er alle forskellige og nogen kan tåle det og andre kan ikke.

Hvilken metode er så at foretrække?
Flette metoden er en af de ældste metoder af påsætning af extensions, det er en naturlig metode da der udelukkede bruges nål og tråd. Ved flettemetoden flettes små tynde fletninger langs hovedbunden med ens eget hår og herefter syes hår trenserne fast på fletningerne. Flettekanterne fungere lidt som et tovværk, hvilket gør at belastningen på håret er minimal, da vægten fordeles ud på hele flettekanten. Hver 6.-8. uge skal håret op rykkes, dette skal gøre for at sikre at der ikke kommer belastning på det naturlig hår, når det vokser ud.

Tape metoden er små stykker hår med et tape stykke i den ene ende, tape extensions på sættes ved at man tager to stykker og vender klister siden mod hinanden og ind i mellem disse to sider med klister er dit eget hår, en tyndt fin bane med hår.vores tape er meget skånsom og en sandwich vejer 2 gram. tape metoden fungerer rigtig godt til piger med fint hår, tapen lægger sig helt tæt til hovedbunden og bliver nærmest usynlig i håret.

 

SCARPI

v/ Nadia
GAMMELBYVEJ 67
7300 Jelling
Cvr. 32514715

Tlf. 60865087
E-mail: INFO@SCARPI.COM

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 11:00 - 18:00 11:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00
Fredag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket 08:00 - 15:00
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk