Paraffinbehandling er ren afslapning, forkælse og foryngelse for dine hænder og fødder. Lider du af tørre, ru, sprækket og hævet hænder eller fødder? Er paraffinbadet løsningen. Dine overbelastede hænder og fødder bliver bragt tilbage til livet. Paraffin lindre også gigt og led smerter. Paraffin er fremstillet af medicinsk Theraffin og er af den bedste kvalitet. Paraffinen er blandet med fugtolier og dufte.
Behandlingen foregår på følgende måde, på henholdsvis hænder og/eller fødder. Paraffinen opvarmes i et lille kar, man dypper hænderne eller fødderne flere gange ned i paraffinkaret, for at opbygge flere lag voks på huden, hænder og fødder indpakkes i luffer og varmen trænger herefter dybt ind og lindrer smerter hurtigt og effektivt. Efter omkring 25 minutter bliver paraffinen pillet af. En positiv bivirkning er, at huden bliver silke blød og sund.

Anvendelsesområder:  Ved gigt, betændelser, sportsskader, stive led, tør og sprukne hænder og fødder. Men også til alm. pleje af hænder, albuer og fødder.

Behandlingsvarighed:  Det anbefales at få 1 til 2 behandlinger om ugen ved smertelindring. Hvis du ingen smerter har er det en god idé at få en paraffinbehandling hver 3-4 uge. Et paraffinbad er ren wellness for dine hænder og fødder.

Paraffin behandlingen har rigtig god effekt på:

  • Tør og ru vinterhud hud.
  • Dybe revner i hænder og fødder.
  • Eksem og psoriasis.
  • Led smerter og gigt smerter.
  • Kolde hænder og fødder.
  • Dårlig blodomløb.
  • Eller bare ren forkælse og wellness.

En Paraffinbehandling er en dybde gående og ekstra plejende behandling.

Et paraffinbad giver allerede efter kun et par gange et synligt og mærkbart resultat.

PRISER PÅ PARAFFIN BEHANDLINGER:

Fødder: 195,-
Hænder: 175,-
Hænder og fødder: 350,-
Paraffin fødder i forbindelse med fiskespa (1 person) 250,-
Paraffin fødder i forbindelse med fiskespa (2 personer) 500,-