I Jelling byder Scarpi på et helt fantastisk frisør univers, i skønne og smukke omgivelser i den gamle malkestald.

Hos Scarpi byder vi på klipninger og favninger uden ammoniak, professionelt udført. Hos Scarpi har vi mere end 35 års erfaring, vi brænder for faget og udfører hver klipning eller farvning med den største professionalisme og fineste elegance. Vi skaber frisurer til kundens fulde tilfredshed.

Følg os på facebook for friske opdateringer og de senereste nyheder.

salon2

Personale

 

Pia

Pia er udlært i 1992 og efter endt læretid drevet flere egen saloner med op til 14 ansatte. Pia har ud over frisør uddannelsen også uddannet sig videre til kosmetiker og stylist, og arbejdet som tekniker hos ID hair.

Pia har stor erfaring i extentions og langthårs frisering, hvor hun har undervist både i ind og udland. Hun har yderligere undervist andre frisører rundt om i Danmark, og undervist på frisørskolerne i Esbjerg, Aabenraa og Herning.

I 15 år drev Pia sine egne saloner med navnet morgenfritzz, i Vejle, Give og Gadbjerg. Pia har som tekniker stor erfaring indenfor farveteori og kemi.

Nadia

Nadia er uddannet i 2005, stod i lære hos Danmark mest exklusive frisørkæde Stuhr i København. Hvor alle teknikker blev terpet grundigt. Efter endt læretid hos Stuhr, blev Nadia headhuntet til frisørkæden Stender, hvor hun stod for den daglige drift af salonen med 4 assistenter og 2 elever. 2 1/2 år blev det til hos Stender, derfra sprang hun direkte ud i det som salon ejer og indehaver.

Efter 5 år i salonen på knabrostræde i hjertet af København, måtte hun lukke og slukke da hun havde mødt bondemanden som hun forelskede sig i og dermed endte i Jelling.